welcome to kalamata

visitors

counter www.com2.gr

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

visitors on the world

free counters

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ?

Διεθνής εκστρατεία για τον Ελληνικό Πολιτισμό

Κίνηση Ματ από τον κ. Σεβαστή...

Σε μια εποχή που η χώρα μας αντιμετωπίζεται με επικριτικά σχόλια για την κρατική της οργάνωση[?], η πολιτιστική μας κληρονομιά φαινόταν να προβάλλει ως ασπίδα στην ξαφνική λαίλαπα των επιθέσεων που δεχόμασταν κυρίως απο τα ξένα Μ.Μ.Ε.

Μάταια ομως περιμέναμε όλο το καλοκαίρι μια επικοινωνιακή 'αντεπίθεση' . Η πτώση του τουρισμού ειδικά σε μια περίοδο που οι γειτονές μας στην Τουρκία, εγκαινίασαν 26 καινούργιες ξενοδοχειακές μονάδες φανέρωσε οτι υπάρχει τουλάχιστον.. αδυναμία συννενόησης των κρατικών μας φορέων.

Τελικά μια αθλητική ομοσπονδία δείχνει τον δρόμο! Με πρωτοβουλία του ΣΕΓΑΣ, ξεκίνησε απο οτι μάθαμε μια διεθνής καμπάνια ενημέρωσης για τον Ελληνικό πολιτισμό με αφορμή τα 2500 χρόνια απο την μάχη του Μαραθώνα!

Για πρώτη φορά ,απο την εποχή της Μελίνας Μερκούρη, κορυφαίοι Έλληνες, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρόσπάθεια , ενα κάλεσμα ,να γνωρίσουν οι ξένοι επισκέπτες αλλα και οι νεοέλληνες ένα μέρος της ελληνικής ιστορίας απο την μαχη του Μαραθώνα το 490π.Χ εως και σήμερα!

Μας προσκαλούν να γίνουμε μέρος της ιστορίας σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Καλλιμάρμαρο, στο Ζάππειο Μέγαρο, στον Τύμβο του Μαραθώνα και φυσικά θα ολοκληρώθουν με αθλητικό τρόπο! Την συμμετοχή στην κλασσική διαδρομή του Μαραθωνίου!

Αφού λοιπόν μπαίνουμε και σε πέριοδο εκλογών και κάποιοι έχουν αρχίσει την προπόνηση για την μάχη της εξουσίας, εμείς ξεκινάμε προπόνηση για την μάχη της πρωτιάς στον κλασσικό μαραθώνιο!

[πριν βάλετε τα αθλητικά σας και βγείτε στον δρόμο μην ξεχάσετε οτι το μήκος της διαδρομής ειναι 42.195μ!!]

Πηγή:http://www.clevernews.gr/greece/greece-society/876-diethnis-ekstrateia-gia-ton-elliniko-politismo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες