welcome to kalamata

visitors

counter www.com2.gr

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

visitors on the world

free counters

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΗ ΓΙΑ ΜΑΡΤΥΡΑΣ?

Γολγοθάς η ζωή ενός μάρτυρα κατηγορίας στην υπόθεση της 17Ν

Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Τελειωμό δεν έχουν οι περιπέτειες μάρτυρα κατηγορίας από τη στιγμή που αποφάσισε να καταθέσει στη δίκη της «17 Νοέμβρη», όσα είχε δει 2 μέρες πριν τη μοιραία έκρηξη της οργάνωσης στο λιμάνι του Πειραιά. Ο μάρτυρας (τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεση του newsbomb.gr, αλλά για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύονται) είχε δει τον Σάββα Ξηρό με την Αγγελική Σωτηροπούλου σε καφετέρια του λιμανιού και για 15 λεπτά περίπου παρατηρούσε την Σωτηροπούλου. «Την κοίταζα έντονα γιατί είχε πολλά μαλλιά μαζεμένα και έμοιαζε σαν άντρας», αποκαλύπτει στο newsbomb.gr ο μάρτυρας.
Αποφάσισε να μιλήσει στην Ασφάλεια αρκετές μέρες μετά τη σύλληψη των Ξηρού - Σωτηροπούλου, γιατί θεωρούσε ότι... η πληροφορία που είχε ήταν ασήμαντη μπροστά στην σπουδαιότητα των γεγονότων που έτρεχαν τις πρώτες μέρες της ανακάλυψης.
Ύστερα από την ανακοίνωση των ονομάτων στο πρώτο δικαστήριο και βγαίνοντας από αυτό μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ένα μηχανάκι σταματάει μπροστά του και ένας νεαρός του είπε: «Θα δεις τι θα πάθεις από εδώ και πέρα».
Αυτή ήταν η αρχή. Αν και εντάχθηκε στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, κάποιες φορές βγήκε μόνος σε κοντινές αποστάσεις που είχε να κάνει. Μετά από 5 μήνες σε φανάρι πεζός δέχεται απειλή από νεαρό που κράταγε μαχαίρι μέσα στο δερμάτινό του και οδηγήθηκε υπό την απειλή του μέχρι το σπίτι του.
Ακολούθησαν απειλές από τηλεφώνου, από το θυροτηλέφωνο, του έσπασαν το αμάξι και πολλά τέτοια «μικροπεριστατικά», μέχρι που ένα πρωί την ώρα που ξεκλείδωνε το σπίτι του, του άρπαξαν το χέρι και το χτύπησαν πάνω στο πόμολο. Το χέρι έσπασε και ακολούθησε χειρουργείο.
Η τελευταία επίθεση έγινε πριν από 15 μέρες έξω από τράπεζα. Τον έσπρωξαν με δύναμη, έπεσε κάτω και έσκισε το πρόσωπό του. «Η αλήθεια είναι ότι δεν ειδοποιώ την αστυνομία για μικρές αποστάσεις που θέλω να διανύσω. Είναι άδικο νέα παιδιά να κινδυνεύουν κοντά μου. Εγώ είμαι σχετικά μεγάλος, έχω κάνει την οικογένεια μου, έχω εγγόνι. Τι χρωστάνε όμως τα νέα παιδιά; Όλη αυτή η περιπέτεια με έχει απομονώσει, δεν βγαίνω συχνά με φίλους μου, γιατί φοβάμαι», λέει χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.
Πηγή:gossip-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες