welcome to kalamata

visitors

counter www.com2.gr

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

visitors on the world

free counters

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΚΚΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΟΥ ΛΑΕ.ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΥΤΟ.ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ.ΟΥΣΤ ΛΟΠΩΔΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

ΚΚΕ: Συνεχίζει τις απολύσεις εργαζομένων!

Ξέρετε ποιος είναι ο κύριος στην φωτογραφία, δίπλα στην Γ.Γ. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα;

Είναι ο κύριος Παναγιώτης Ράμος. Δημοσιογράφος στον Ριζοσπάστη, εκλεγμένος στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, από τους... σοβαρούς εργατοπατέρες.

Ο κύριος Ράμος, λοιπόν, αυτός ο εργατοπατέρας που πηγαίνει σε διάφορα μαγαζιά και προσπαθεί να κάνει κατήχηση, κυρίως στους νέους συναδέλφους να κατέβουν σε επ' αόριστον απεργίες, ήταν άφαντος στο πρωί...όταν οι εργαζόμενοι που απολύθηκαν από τον 902, την Τυποεκδοτική και τον Ριζοσπάστη, έκαναν διαμαρτυρία έξω από τον Περισσό, στο χλιδάτο "σπίτι του λαού", που ο απλός πολίτης να μπει δεν μπορεί!

Όπως κατήγγειλαν οι εργαζόμενοι, στα κάτεργο του Περισσού συνέβαιναν πράγματα και θάματα. Κατ' αρχήν το ΚΚΕ απαγόρευσε στους τεχνικούς, όσο καιρό απασχολούνταν, να συνδικαλιστούν και να ενταχθούν κι αυτοί στο σωματείο της ΕΤΙΤΑ (Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Αθήνας)!

Από τις αρχές του έτους, όπως καταγγέλλουν οι απολυμένοι ,έχουν χάσει την εργασία τους περισσότεροι από 20 τεχνικοί ενώ το χειρότερο είναι ότι όταν προσπάθησαν να αντιδράσουν, δέχθηκαν επίθεση από την διεύθυνση, που υπονόμευσε , σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει το κόμμα σε άλλους κλάδους , την συνδικαλιστική υπόσταση των εργαζομένων.

Οι απολύσεις σύμφωνα με τα όσα λέει η διοίκηση του σταθμού τους έχει ενημερώσει, ότι οι απολύσεις γίνονται λόγο των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων, λόγω κρίσης και μείωσης της κρατικής επιχορήγησης στο ΚΚΕ.

Πάντως οι απολυμένοι του 902 πρόκειται να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, που για πρώτη φορά πραγματοποιούνται έξω από το κτήριο του κόμματος.

Πού ήταν το ΠΑΜΕ; Πού ήταν ο Ράμος; Πού ήταν όλοι αυτοί οι αριστεροί εργατοπατέρες; Εδώ κι αν ταιριάζει το σύνθημα "αλήτες, λέρες, εργατοπατέρες". Ντροπή σας υποκριτές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες