welcome to kalamata

visitors

counter www.com2.gr

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

visitors on the world

free counters

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ?

Κι όμως...αποθέωσαν τον ΓΑΠ στην Ιπποκράτους



Ο πρώην πρωθυπουργός αφού παρέδωσε στον Λουκά Παπαδήμο, έφυγε για στα γραφεία κεντρικά του ΠΑΣΟΚ.

Μετά την συνάντηση που είχε ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Λουκά παπαδήμο στο Μέγαρο Μαξίμου κατευθύνθηκε προς τα γραφεία του κόμματος.


Εκεί, τον υποδέχτηκαν σε κλίμα πανηγυρικό ξεσπώντας σε χειροκροτήματα οι στενοί του συνεργάτες. Πολλοί όμως ήταν και αυτοί που δεν μπορούσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους.

Τον υποδέχθηκε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, Μιχάλης Καρχιμάκης, ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, βουλευτές, στελέχη του κόμματος και εργαζόμενοι. Ο Γιώργος Παπανδρέου χαιρέτισε όλους τους παρευρισκόμενους και υποδέχθηκε στο γραφείο του όλους τους παριστάμενους βουλευτές.

Δείτε το βίντεο με την υποδοχή:



Μεταξύ όσων παρευρέθησαν στην Ιπποκράτους ήταν οι βουλευτές Άννα Νταλάρα, Αφροδίτη Παπαθανάση, Μαρία Θεοχάρη, Θανάση Οικονόμου, Λάμπρο Μίχο, τους στενούς συνεργάτες του κ. Παπανδρέου, Ρεγγίνα Βάρτζελη, Ν. Αθανασάκη, Γ. Ελενόπουλο, Κ. Θέο, Ν. Ζιώγα, ενώ από τα στελέχη του Κινήματος ήταν εκεί οι Αντιγόνη Δημητριάδη, Πωλίνα Λάμψα, Κώστας Ασκούνης και Πέτρος Λάμπρου.

Λίγο αργότερα αφίχθη στην Ιπποκράτους ο κ. Αγιάλα, με τον οποίο ο κ. Παπανδρέου είχε πριν την κατ' ιδίαν συνάντησή τους ένα σύντομο διάλογο μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

sarotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες