welcome to kalamata

visitors

counter www.com2.gr

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

visitors on the world

free counters

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΟΣΦΠ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΜΑΝΘΑΝΟΗ

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά στον Ολυμπιακό ακόμα δεν έχουν καταλήξει στον άνθρωπο που θα αναλάβει να χτίσει την ομάδα της νέας περίοδου. Η ισπανική αγορά αρέσει τους ερυθρολεύκους και μετά...








... το ναυάγιο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ως βασικοί υποψήφιοι από το εξωτερικό παρουσιάζονται οι Μανόλο Χιμένεθ και Γκρεγκόριο Μανθάνο.



"Φυσικά και θα ήθελε ο Χιμένεθ να δουλέψει σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Η τελευταία μας όμως επικοινωνία με τον Ολυμπιακό ήταν πριν 3-4 εβδομάδες", τόνισε ο μάνατζερ του Μανόλο Χιμένεθ στο sport.gr



Ο εκπρόσωπος του Μανόλο Χιμένεθ, Αλβάρο Τόρες μίλησε στο sport.gr και παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 46χρονο ισπανό τεχνικό. Επεσήμανε ωστόσο, πως η τελευταία επικοινωνία που είχε με άνθρωπο των πειραιωτών ήταν πριν περίπου 3-4 εβδομάδες και έκτοτε δεν έχει δεχθεί άλλη ενόχληση. Τόνισε πάντως, πως ο πελάτης του θα ήθελε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πειραιωτών, καθώς επιθυμία του είναι να κατακτήσει τίτλους.



"Είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Μανόλο Χιμένεθ. Πρέπει να τονίσω όμως πως η τελευταία επικοινωνία που είχα με άνθρωπο του Ολυμπιακού ήταν πριν περίπου 3-4 εβδομάδες", μας είπε αρχικά ο Τόρες.



"Επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μας ενημέρωσαν πως θεωρούν καλό προπονητή τον Χιμένεθ και έκαναν απλώς διερευνητικές επαφές. Από τότε όμως δεν μας έχει ενοχλήσει κανένας από την ελληνική ομάδα και εμείς από την πλευρά μας βρισκόμαστε σε στάση αναμονής".



Αυτό πάντως που κατέστησε σαφές ο ατζέντης του 46χρονου, είναι πως ο πρώην προπονητής της Σεβίλης είναι ιδιαίτερα θετικός σε πιθανή συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. "Ο πελάτης μου είναι πολύ φιλόδοξος και επιθυμία του είναι να κατακτήσει πρωταθλήματα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να του προσφέρει τέτοια προοπτική. Φυσικά και θα ήθελε να δουλέψει σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Οπως είπα και νωρίτερα όμως, επίσημη πρόταση δεν υπάρχει".



Αυτό που ξεκαθάρισε τέλος ο Αλβαρο Τόρες είναι πως, για την ώρα τουλάχιστον, ούτε από κάποια άλλη ομάδα έχει δεχθεί επίσημη κρούση. "Εχουμε μιλήσει με αρκετές ομάδες, κυρίως ισπανικές, αλλά καμία δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση. Οι επαφές μας με όλες τις ομάδες έχουν φτάσει μέχρι το επίπεδο που έφτασαν και με τον Ολυμπιακό. Μέχρι εκεί. Για την ώρα είμαστε σε στάση αναμονή και περιμένουμε προτάσεις και εξελίξεις".



www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες