welcome to kalamata

visitors

counter www.com2.gr

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

visitors on the world

free counters

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010

Πτώση της θερμοκρασίας


Νεφώσεις προβλέπονται για την Δευτέρα σε πολλές περιοχές της χώρας οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα Κεντρικά στα Δυτικά και στα Βόρεια ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές...


καταιγίδες. Τα φαινόμενα για ακόμα μία μέρα στην Ήπειρο την Μακεδονία και την Θράκη θα είναι κατά τόπους έντονα. Πολύ καλύτερες καιρικές συνθήκες σε Κυκλάδες Κρήτη και Δωδεκάνησα με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 6 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 5 Beaufort, στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 4 Beaufort, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις και τοπικά θα φτάσουν τα 4 Beaufort. H θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα Βόρεια από 17- 28 βαθμούς κελσίου στα Κεντρικά από 17-32 βαθμούς κελσίου στα Δυτικά από 18-29 βαθμούς κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 20-30 βαθμούς κελσίου.

meteo-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες