welcome to kalamata

visitors

counter www.com2.gr

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

visitors on the world

free counters

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ειμαι γυναικα ετων 30. Μενω με τους γονεις. Δουλευουμε ο πατερας μου κι εγω.Ο πατερας μου ειναι αγροτης. Δουλευουμε περιπου 10-12 ωρες την ημερα. Εισοδηματα? Ας γελασω! Ποιο εισοδημα? Δεν μενει τιποτα!Και απο το τιποτα που μενει ζητανε να δωσω. Λεει θα μου...



κοψουν το μισθο. Λεει θα απελευθερωσουν τις απολυσεις.Την πεινα μπορουν να την κοψουν?Την ακριβεια μπορουν να την κοψουν? Θελετε αυξησεις?ΧΟΛΗ θα παρετε.
Στο τελος του μηνα το ψυγειο ειναι αδειο. Οι γονεις μου τοσα χρονια παλεψαν για να μου προσφερουν τα παντα! Και ηρθε η στιγμη να προσφερω εγω και δεν μπορω!Ποσο τους ντρεπομαι τους γονεις μου..Με πιανει απελπισια. Ντρεπομαι να τους κοιταξω στα ματια. Ειμαι 30 πως να προχωρησω τη ζωη μου οταν η οικογενεια μου υποφερει?Πως να προσφερω στην κοινωνια οταν η κοινωνια μου προκαλει απελπισια?Μου εχουνε στερησει τα ονειρα. Θελω να δημιουργησω και δεν μπορω,Θελω να κανω οικογενεια και δεν μπορω.Πως να αφησω τους ανθρωπους που με γεννησαν να πεινανε? Ξοδεψαμε περιουσια για να σπουδασω και με αναγκαζουν οι 300 να ανεχομαι τις προσβολες για να μην χασω τη δουλεια μου.Να δινω τη ψυχη μου στη δουλεια να μου ζητανε κι αλλο και να λεω ευχαριστω. Εχω χασει καθε αξιοπρεπεια.Ντρεπομαι. Για μενα ντρεπομαι γι αυτους τους 300 τους απληστους που δαγκωσαν το χερι οπου τους εδωσε ψωμι. Ας βρεθει ενας απο τους 300 να αξιζει τα παντελονια που φοραει. ΕΝΑΣ.απο τους 300 να νιωσει ντροπη.Ενας να νιωσει τον πονο μου. Να βρεθει ενας απο τους 300 που να ειναι ανθρωπος.
Κανατε αρχοντες τους ξενους και επαιτες τους Ελληνες. Κυριοι ενα μεγαλο ευχαριστω που εχετε ξεφτιλησει καθε αξιοπρεπεια.

κυριοι ευχομαι να μην σας πιανει υπνος το βραδυ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες