welcome to kalamata

visitors

counter www.com2.gr

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

visitors on the world

free counters

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ

Διακαείς πόθοι…


Διακαής πόθος του Ολυμπιακού φαίνεται ότι είναι ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος άσσος, σύμφωνα με σημαντική μερίδα του «ερυθρόλευκου» ρεπορτάζ, αποτελεί αυτή τη στιγμή τον μεγάλο στόχο των «ερυθρολεύκων» και...



δη του νέου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι Πειραιώτες παρουσιάζονται διατεθειμένοι να καταβάλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να πετύχουν το μεγάλο «deal» με την απόκτηση του «Γιόβα», ωστόσο η περίπτωση του είναι δύσκολη λόγω του προσυμφώνου που υπάρχει με τη Λίβερπουλ.

Στο λιμάνι πιστεύουν ότι μπορούν να «σπάσουν» τη συμφωνία με τους «reds», αρκεί να δελεάσουν οικονομικά τον παίκτη. Πάντως, όπως αναφέρει σήμερα το «Goal», για να πείσει τον Σέρβο ο Ολυμπιακός θα πρέπει να του προσφέρει το μυθικό συμβόλαιο των 10 εκ. ευρώ για 4 χρόνια (για τόσα έχει συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ).

Ντέκο και άλλοι

Από εκεί και πέρα, η ονοματολογία καλά κρατεί όσον αφορά τη μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ένα όνομα που ακούγεται έντονα είναι αυτό του Ντέκο, που φεύγει από την Τσέλσι.

Παράλληλα, οι Ισπανοί γράφουν για πρόταση στον Γκούτι, ενώ φαίνεται ότι απασχολούν παίκτες όπως ο Λούκας, που παραχωρείται από τη Λίβερπουλ, αλλά και ο Ρικέλμε, που πάντως δε δείχνει θετικός να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ψηλά ο Τρεζεγκέ

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται διατεθειμένος να κάνει μια «γερή» μεταγραφή και στην επίθεση. Ένα όνομα που «παίζει» δυνατά στον Τύπο και σήμερα είναι αυτό του Νταβίντ Τρεζεγκέ, ο οποίος παραχωρείται από τη Γιουβέντους με ένα ποσό κοντά στα 3 εκ. ευρώ.

Θέλει Κουμορτζί

Από την ελληνική αγορά, ο Ολυμπιακός φέρεται να θέλει την απόκτηση του Κουμορτζί μετά από εισήγηση και του Έβαλντ Λίνεν. Οι πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι υπάρχει σκέψη στο λιμάνι να δοθεί ως αντάλλαγμα στον Πανιώνιο ο Ντένις Επστάιν. Ένα άλλο όνομα που απασχολεί από την εγχώρια αγορά είναι αυτό του Παπάζογλου για μια λύση στην οπισθοφυλακή.

Και για γκολκίπερ

Εν τω μεταξύ, ολοένα ακούγεται περισσότερο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν την ενίσχυση στον «άσο» παρόλο που η τριάδα τερματοφυλάκων φαίνεται ότι έχει κλείσει για τη νέα χρονιά με την παραμονή του Νικοπολίδη και την απόκτηση του Μέγιερι.

Μερικά ονόματα που «παίζουν» είναι αυτά των Φούλοπ, Χίντερμπραντ, ενώ ο Λίνεν παρουσιάζεται να πρότεινε στη διοίκηση τον Γερμανό, Μίχαελ Ρένσινγκ, της Μπάγερν Μονάχου.

Αναμονή για Νέρι

Σε ό,τι αφορά τον Νέρι Καστίγιο, ο Μεξικανός φαίνεται ότι περιμένει ένα έγγραφο για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ως δανεικός. Ωστόσο, δεν το έχει εξασφαλίσει ακόμη από τη Σαχτάρ και το θέμα είναι ανοιχτό. Όπως και να έχει η περίπτωση του Καστίγιο μοιάζει πολύπλοκη και αναμένεται να τραβήξει.

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες