welcome to kalamata

visitors

counter www.com2.gr

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

visitors on the world

free counters

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΕΡΧΟΝΤΕ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟΖΙΜΙΩΣΕΙΣ

Σκηνοθέτησαν το βιασμό τους για να εισπράξουν χρήματα!


Τουρίστριες φαίνεται πως δεν διστάζουν ακόμα και να σκηνοθετήσουν τον βιασμό τους για να εισπράξουν αποζημιώσεις από τις ασφαλιστικές εταιρείες στη χώρα τους.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας... ο ιατροδικαστής Χανίων, Σταμάτης Μπελιβάνης, επισήμανε ότι από τις έξι τουρίστριες που εξέτασε μόνο η μια είχε υποστεί βιασμό.
Οι υπόλοιπες πέντε φαίνεται ότι σκηνοθέτησαν τον «βιασμό» τους ώστε να εισπράξουν αποζημιώσεις από τις ασφαλιστικές εταιρείες.
Ο κ. Μπελιβάνης τόνισε ότι το τελευταίο διάστημα έγιναν πάνω από έξι καταγγελίες για βιασμούς από αλλοδαπές κοπέλες που προέρχονταν από χώρες της Βόρειας Ευρώπης.
Ακολούθησαν ιατροδικαστικές εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι... μόνο σε μια περίπτωση Πολωνέζας, που εργάζεται στα Χανιά, υπήρξε πράγματι βιασμός. Οι υπόλοιπες καταγγελίες ήταν ψεύτικες...
Σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη δεν πρόκειται για ένα σπάνιο φαινόμενο, ωστόσο αυτή την περίοδο έχει ενταθεί λόγω της οικονομικής κρίσης.
Σημειώνεται ότι σε κάποια κράτη υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρείες που καλύπτουν και τις περιπτώσεις βιασμών.
Οι κοπέλες ασφαλίζονται πριν φύγουν από τη χώρα τους και όταν επιστρέψουν εισπράττουν την αποζημίωση.

ΠΗΓΗ: http://www.roufianos.com/showthread.php/54233-%CE%A3%CE%BA%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CE%B8%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%87%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες