welcome to kalamata

visitors

counter www.com2.gr

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

visitors on the world

free counters

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΝΕΣΤΕΡΟΒΙΤΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΤΑ

Στα κόκκινα ο Νεστέροβιτς!


Ο Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς ήταν ο εκλεκτός του Ντούντα και ο Αγγελόπουλος τον ντύνει στα κόκκινα! Μόνο λεπτομέρειες απομένουν για τη συμφωνία με τον 34χρονο σέντερ!

Η οριστική απώλεια του Ντέιβιντ Άντερσεν που αποτελούσε τον μεγάλο στόχο των ερυθρολεύκων και κατέληξε στο Τορόντο έστρεψε άμεσα το ενδιαφέρον του Ίβκοβιτς στον Σλοβένο, με ελληνικό διαβατήριο (!), Νεστέροβιτς.

Και σχεδόν άμεσα, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι μετέτρεψαν την εντολή του Σέρβου τεχνικού σε πράξη. Ο Νεστέροβιτς έδωσε τα χέρια ουσιαστικά με τον Ολυμπιακό για μονοετές συμβόλαιο αλλά πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, λόγος για οριστική συμφωνία πρέπει να γίνεται όταν πέσουν οι υπογραφές.

Ο Σλοβένος άσος μετράει 811 συμμετοχές (!) στο ΝΒΑ και έμεινε ελεύθερος από τους Ράπτορς, που πήραν στη θέση του τον Άντερσεν. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 42 αγώνες και είχε 3,9 πόντους και 2,1 ριμπάουντ σε 8,9 λεπτά ανά αγώνα.

Ο... Ράντοσλαβ Μακρής όπως είναι το ελληνικό του όνομα έχει ευρωπαϊκή εμπειρία που χρονολογείται προ 11ετίας καθώς ο τελευταίος του σταθμός στη γηραιά ήπειρο ήταν στη Βίρτους Μπολόνια (1997-99). Νωρίτερα είχε παίξει στην Ολίμπια Λιουμπλιάνα (έπαιξε και αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό της Ρώμης), ενώ το ελληνικό διαβατήριο το απέκτησε την εποχή των ελληνοποιήσεων, αγωνιζόμενος στον ΠΑΟΚ (1993-95).

Πρώτη του ομάδα στο ΝΒΑ για μια πενταετία ήταν η Μινεσότα και ακολούθως οι Σπερς, οι Ράπτορς, οι Πέισερς και ξανά οι Ράπτορς τον τελευταίο χρόνο, για τον οποίο εισέπραξε περίπου 1,3 εκ. δολάρια καθαρά. Η πορεία του τα τελευταία χρόνια ήταν καθοδική, ωστόσο το ελληνικό διαβατήριο του, η γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του αποτέλεσαν τους λόγους της επιλογής του.
gazetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες