welcome to kalamata

visitors

counter www.com2.gr

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

visitors on the world

free counters

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Μέρες κατοχής θυμίζει η Μεσσηνία με χάος σε τουρισμό και τροφοδοσία της αγοράς
  • ΣΤΑ άκρα διατηρείται η κόντρα Κυβέρνησης και ιδιοκτητών βυτιοφόρων και φορτηγών Δημόσιας χρήσης τα οποία παραμένουν παρατεταγμένα παρά τις επιδόσεις των εγγράφων πολιτικής επιστράτευσης στο Ασπρόχωμα και το Καλονερό ενώ όπως μας ενημέρωσαν σήμερα κατά πάσα πιθανότητα σχεδιάζεται εκδήλωση διαμαρτυρίας των ιδιοκτητών φορτηγών στο κόμβο του Καλονερού με...καθιστική διάλεκτο ώστε να ακουστούν τα προβλήματά τους. Φυσικά η αγορά δεν πρόκεται να ομαλοποιήθεί άμεσα αφού τα αγαθά έχουν αρχίσει να φθίνουν στα ράδια των σούπερ μάρκετ ενώ σε κρίσιμες υποδομές του Κράτους επιστρατεύτηκαν τα βυτιοφόρα του Στρατού.

    Την ίδια ώρα η κατάσταση στην αγορά παρέμενε τραγική παραλύοντας υποδομές και τον ιδιωτικό τομέα παρότι ξεκινούν οι άδειες του Αυγούστου ενώ σοβαρό είναι το πλήγμα στον τουρισμό μετά μάλιστα το πλήγμα και με την απεργία των λιμνεργατών στον Πειραιά. Παρά την επιστράτευση η αγορά έχει πολλά κενά και μάλιστα οι ιδιοκτήτες φορτηγών παραμένουν όπως βλέπετε και στην σχετική φωτογραφία στις επάλξεις για αρκετό χρονικό διάστημα.
    ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΟΔΙΑΖΟΝΤΑΙ
    Μάλιστα τα πρατήρια είχαν στεγνώσει και η τροφοδοσία διεξαγόταν με το..δελτίο καθώς όπως αποτυπώθηκε στο φωτογραφικό φακό αργά χθες βράδυ μετά τις 10 εφοδιάστηκε πρατήριο στο Καλονερό στο οποίο δημιουργήθηκαν ουρές μέσα σε λίγα λεπτά και φυσικά μετά απο μισή ώρα άδειασε απο καύσιμα ενώ αρκετοί ήταν οι επισκέπτες. Οσοι πρόλαβαν απο την περιοχή το κατάφεραν μαζί με ορισμένους επισκέπτες που επιδίδονται σε αγώνα δρόμου προκειμένου να βρούν ανοικτό πρατήριο και όπως μαθαμε πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα αντιμετωπίζει η Ηλεία εδώ και μερες....
  • Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Αναγνώστες