welcome to kalamata

visitors

counter www.com2.gr

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

visitors on the world

free counters

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΜΙΑ ΑΓΑΜΗΤΗ ΚΑΚΑΣΧΗΜΗ ΚΩΛΟΓΡΙΑ

Ελληνικά,μικρή γλώσσα- Αρχαία Ελληνικά νεκρή γλωσσα!!!


Κυρία Δραγώνα(που να σε πάρει, δημόσιε κίνδυνε ΛΑΜΟΓΙΟ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ BILDERBERG ΚΑΙ ΣΥ που κανονικά έπρεπε να σε φυλακίσουνε γιατί...
ήδη παραβιάζεις το σύνταγμα με ότι λες !!!!) ας καταργήσουμε την Eλληνική γλωσσα λοιπον.Ας την απαγορεύσουμε δια ροπαλου... Να δουμε πως οι επιστήμονες θα επικοινωνούν μεταξύ τους!!!!!!!!!
Θα καταρεύσει η αγγλική γλώσσα!!! και πολλές άλλες...Κατάργησε το democracy, alergia , chaos, politicians, abax, abyss, ammonia, anagramm,anaesthesia, anaesthesiologist, anaesthetic analitic κλπ κλπ να δούμε πως θα συνενοούνται στα αγγλικά που είναι μεγάλη γλωσσα !!!!...


ΠΗΓΗ: http://anti-ntp.blogspot.com/2010/07/blog-post_04.html
--------------------------------------------------------------------------------
"Αν η κυρία Δραγώνα θεωρεί τα Αρχαία Ελληνικά μια "νεκρή γλώσσα", τότε δε θα πρέπει- μάλλον-να μιλάει τα ίδια Ελληνικά που μιλάμε οι υπόλοιποι Έλληνες... Δεν είναι δυνατόν η κυρία Δραγώνα με μία αφελή(;) αλλά βλακώδη δήλωσή της να αναιρεί κάτι το οποίο επιβεβαιώνουν έγκριτοι γλωσσολόγοι, όπως ο κύριος Μπαμπινιώτης:τη συνεχή δηλαδή παρουσία των Αρχαίων Εληνικών στη Νέα Ελληνική Γλώσσα."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
--------------------------------------------------------------------------------
"να εκτελεσθει παραυτα η δραγωνα η διαμαντω και οποιο νεοταξητικο ορνεο που καθεται στην πλατη μας, αρκετα τελειωσαν ολα..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
----------------------------------------------------------------------------------
"Λυπαμαι πολυ που το λεω, αλλα σε αυτη την κυρια πρεπει να καταργηθει η ελευθερια του λογου... Ειναι επικινδυνη για την πολυπαθη Ελλαδα... Φτανει πια κυρια Διαμαντοπουλου... Πως τα επιτρεπετε ολα αυτα... Εδω στο εξωτερικο στα περισσοτερα σχολεια οι μαθητες κανουν αρχαια ελληνικα και εμεις τα υποβαθμιζουμε;; Τα ΜΜΕ να μην της δινουν βημα να μιλαει... ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ....."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες