welcome to kalamata

visitors

counter www.com2.gr

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

visitors on the world

free counters

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Costa Navarino Παρέλαση αστέρων για διακοπές

karagounis-remos

«Έπηξαν» στους επωνύμους τούτη την εποχή η Πύλος και η Γιάλοβα λόγω της παραμονής τους στα ξενοδοχεία της Costa Navarino, «The Romanos Resort» και «The Westin Resort», το οποίο άνοιξε τις πύλες του την 1η Ιουλίου.
Το «The Romanos» προστέθηκε στη λίστα του The Luxury Collection Hotels & Resorts, ενός επιφανούς ομίλου, που αποτελείται από περισσότερα από 70 ξενοδοχεία και συγκροτήματα, εκ των καλύτερων παγκοσμίως.

Στα βραβευμένα ξενοδοχεία που συναποτελούν τον όμιλο The Luxury Collection περιλαμβάνονται τα ακόλουθα: Hotel Danieli στη Βενετία, το Grande Bretagne της Αθήνας, το Marques de Riscal στην πόλη Elciego της Ισπανίας, το Laguna Resort στην Nusa Dua του Bali, το Patios de Cafayate στην Αργεντινή, το SLS στο Beverly Hills της Καλιφόρνια και το Phoenician στο Scottsdale της Αριζόνα.
Το «The Westin Resort» είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες διακοπών για όλη την οικογένεια με μεγάλο υδάτινο πάρκο, νεροτσουλήθρες και σιντριβάνια νερού, ενώ και τα δύο ξενοδοχεία διαθέτουν ελληνική και διεθνή κουζίνα για τους υπερευαίσθητους ουρανίσκους των επωνύμων Ελλήνων και ξένων που αυτή την εποχή τα κατακλύζουν.
Πλην της Ελένης Μενεγάκη που εθεάθη, κουστωδία συγγενών, φίλων, αλλά και των παιδιών της, από εκεί πέρασαν, όπως λέγεται από κατοίκους της περιοχής, ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος με την παρέα του, ο ποδοσφαιριστής Λουτσιάνο Γκαλέτι με την οικογένειά του, αλλά και ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Γιώργος Καραγκούνης, επίσης οικογενειακώς.

“ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” 11/07/2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες